OBS!

Just nu finns ett problem med Internet Explorer som gör att du inte kan lägga in varor i varukorgen! Testa med en annan webbläsare så ska det fungera eller hör av dig till oss på telefon eller e-post så hjälper vi dig vidare. 018 13 40 10 eller info@cadshop.se

CADdirekt Applikationer till AutoCAD LT

CADdirekt Applikationer till AutoCAD LT

Vi i glada över att kunna presentera nya applikationer till AutoCAD LT som gör att du som användare blir effektivare och mer produktiv. Applikationerna kommer ifrån CADdirekt!

CADdirekt fokuserar på att hjälpa våra kunder att skapa framtidsäkrade ritningar/dokument för tekniska system i fastigheter.Vi har fyra kraftfulla applikationer att erbjuda inom VVS, EL och BRAND.  CADdirekts moderna verktyg är designade för att du som användare snabbt ska komma igång med att dokumentera på ett enkelt sätt. Du kommer att känna igen dig i programmiljön om du använt liknande verktyg tidigare. Är du ny inom dokumentation/projektering kommer programmens logiska struktur göra att kommer startsträckan bli kortare för att du ska bli produktiv med dina ritningar. Du kommer att öka din lönsamhet!

2016-03-07 15:38